To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10256/2958
dc.contributor | Puig-Pey Saurí, Antoni de Pàdua |
---|---|
dc.contributor | Universitat de Girona. Facultat de Turisme |
dc.contributor.author | Jordà i Giró, Màrius |
dc.date | 2009-06 |
dc.date.accessioned | 2010-10-14T03:32:49Z |
dc.date.available | 2010-10-14T03:32:49Z |
dc.date.issued | 2010-10-14T03:32:49Z |
dc.identifier.citation | Jordà i Giró, M. (2009). Anàlisi econòmica en un establiment de restauració per a la presa de decisions: Aplicació pràctica en el cas del restaurant Empòrium. A ‘Turisme’. Girona: Universitat. [Consulta: 8 setembre 2010]. Disponible a: http://dugi-doc.udg.edu/handle/10256/2958 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10256/2958 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | Turisme |
dc.rights | Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons: Reconeixement – No comercial – Sense obra derivada (by-nc-nd) |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca |
dc.subject | Restaurant Empòrium |
dc.subject | Restaurants -- Catalunya -- Alt Empordà -- Direcció i administració |
dc.subject | Restaurants -- Catalonia -- Alt Empordà -- Management |
dc.subject | Empòrium (Restaurant) |
dc.title | Anàlisi econòmica en un establiment de restauració per a la presa de decisions: Aplicació pràctica en el cas del restaurant Empòrium |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |