Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/9057

Rankitt: web social de encuestas
Wu Chen, Sheng Ping
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Serrano García, Javier; Bria Ramírez, Marc
Aquest document presenta una visió global del procés de desenvolupament de la pàgina web "rankitt.com", una web social per a enquestes. L'autor d'aquestes línees exposa els fonaments teòrics en els que es recolça el projecte i realitza l'anàlisi i disseny general de l'aplicació.
En este documento se presenta una visión global del proceso de desarrollo de la página web "rankitt.com", una web social para encuestas. El autor de estas líneas expone los fundamentos teóricos en los que se apoya el proyecto y realiza el análisis y diseño general de la aplicación.
This document is an overall view about the development process of a 3D Virtual Community of Learners prototype called “Shere Rom Space” (SRS). The author explains project’s theoretical main concepts and makes the application general analysis and design.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
2007-09
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Enquestes socials -- Processament de dades
Web -- Disseny
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
80 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFCWuChen.pdf 1.732 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters