Rankitt : web social de encuestas
Wu Chen, Sheng Ping
Serrano García, Javier 1964- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Bria Ramírez, Marc
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 80 p.
Resum: Aquest document presenta una visió global del procés de desenvolupament de la pàgina web "rankitt. com", una web social per a enquestes. L'autor d'aquestes línees exposa els fonaments teòrics en els que es recolça el projecte i realitza l'anàlisi i disseny general de l'aplicació.
Resum: En este documento se presenta una visión global del proceso de desarrollo de la página web "rankitt. com", una web social para encuestas. El autor de estas líneas expone los fundamentos teóricos en los que se apoya el proyecto y realiza el análisis y diseño general de la aplicación.
Resum: This document is an overall view about the development process of a 3D Virtual Community of Learners prototype called "Shere Rom Space" (SRS). The author explains project's theoretical main concepts and makes the application general analysis and design.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Enquestes socials ; Processament de dades ; Web ; Disseny



Projecte
80 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-11-28



   Favorit i Compartir