Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/9034

Interfaz de usuario para un simulador de redes de Petri coloreadas
Miguel Cruz, Marcos de
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Narciso Farias, Mercedes Elizabeth
Aquest projecte presenta el desenvolupament d'una interficie d'usuari que permet visualitzar i interpretar, en forma de text o en forma gràfica, els resultats de la simulació de models de Xarxes de Petri Acolorides (XPAs). L'estudi de les solucions obtingudes mitjançant la simulació de models de XPAs, permetrà analitzar i evaluar tant el comportament com el rendiment del sistema modelat. La interficie ha estat programada en Visual C++.
Este proyecto presenta el desarrollo de una interfaz de usuario que permite visualizar e interpretar, en forma textual o en forma gráfica, los resultados de la simulación de modelos de Redes de Petri Coloreadas (RPCs). El estudio de las soluciones obtenidas mediante la simulación de modelos de RPCs, permitirá analizar y evaluar tanto el comportamiento como el rendimiento del sistema modelado. La interfaz ha sido programada en Visual C++.
This Project presents the development of a user interface that permits to visualize and to interpret, in textual form and graphical form, the results of the simulation of Coloured Petri Network (CPNs) models. The study of the solutions obtained by means of the simulation of the CPNs models, will permit to analyse and evaluate as much the behaviour as the performance of the modelled system. The interface has been programmed with a Visual C++ tool.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
2007-09
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Petri, Xarxes de
Simulació per ordinador
Interfícies d'usuari (Sistemes d'ordinadors)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
90 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFCMiguelCruz.pdf 2.823 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters