Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/9027

Diseño e implementación de un sistema PDM
Expósito Aguilera, Francisco
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Ganyet, Josep M.
En aquest projecte s'ha realitzat el disseny i la implementació d'un sistema PDM genèric mitjançant el qual sigui posible crear i gestionar la informació relacionada amb un producte. Amb aquesta eina web realitzada fent ús del patró d'arquitectura MVC, es pretèn disminuir la pèrdua de temps i de dades a la organització de dades de disseny, millorar la productivitat i augmentar la col·laboració.
En este proyecto se ha realizado el diseño y la implementación de un sistema PDM genérico mediante el cual sea posible crear y gestionar la información relativa a un producto. A través de esta herramienta web, realizada utilizando el patrón de arquitectura MVC, que es una de las más importantes en la gestión del ciclo de vida de un producto, se pretende disminuir la pérdida de tiempo y datos en la organización de los datos de diseño, mejorar la productividad y aumentar la colaboración.
In this Project has been carried out the design and implementation of a generic PDM system. Through this application it is possible to create and manage information related to a product. This tool, which has been put into effect using the MVC web design pattern, purports to minimize the waste of time and data in the data design organization, improve the productivity and increase the collaboration.
06-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Cicle de vida del producte -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
146 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCExpositoAguilera.pdf 4.377 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem