Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/9022

Indicadors de pressió ambiental a les platges de Menorca: prova pilot (IPAPM'pp 2007)
Cerdà  Vila, Albert; Espeja Almajano, Sandra; Font Casaseca, Oriol; Pomar León, Ariadna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències; Garcia i Orellana, Jordi; Rieradevall, Joan; Boada, Martí, 1949-; Canals, Agnés; Carreras, David; Marí, Sergi; Observatori Socioambiental de Menorca
Al llarg dels estius de 2006 i 2007 s'estudiaren 44 platges de tot el litoral de l'illa de Menorca, classificades en tres tipologies: A (platges urbanes), B (platges semi-urbanes) i C (platges verges). En cadascuna s'aplicà un sistema de 15 indicadors per tal de veure el nivell de pressió ambiental a què estaven sotmeses, i així valorar el seu grau de qualitat. En aquest treball es presenten els resultats de dos dels indicadors: índex d'impacte visual d'infraestructures i qualitat de flora terrestre. Els resultats preliminars sobre la situació de les platges de Menorca a partir d'aquests dos indicadors mostren conclusions prou significatives. A tall d’exemple, únicament un 9% de les platges estudiades no presentaven cap impacte visual d'alguna infraestructura; però, d'altra banda, un 80% de les platges estudiades compten amb presència d’espècies psammòfiles indicadores de qualitat.
02-2008
504 - Ciències del medi ambient
Platges -- Aspectes ambientals -- Menorca (Balears)
Indicadors ambientals -- Menorca (Balears)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
449 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCCerdaEspejaArticles.pdf 232.3 KB PDF Annex - articles
PFCCerdaEspejaGuia.pdf 1.715 MB PDF Annex - guia
PFCCerdaEspejaPart1.pdf 5.959 MB PDF Projecte (Part 1)
PFCCerdaEspejaPart2.pdf 8.173 MB PDF Projecte (Part 2)
PFCCerdaEspejaPosters.pdf 230.2 KB PDF Annex - pòsters

Mostrar el registro completo del ítem