Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/9012

Aplicatiu de gestió de material multimèdia produït amb Dalet Plus
García Bermúdez, Álex
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Roig Zárate, Jordi
A principis de 2002, a la facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona es va implantar un sistema de digitalització d'àudio, per tal de modernitzar els laboratoris de ràdio i adaptar-los a la realitat actual dels massmedia. Aquest sistema, anomenat Dalet Plus, permet produir, editar i gestionar material multimèdia relacionat amb les assignatures de ràdio impartides a la facultat. Fins ara, no existia cap aplicació que gestionés el material de cursos anteriors produït amb el sistema Dalet. L'objectiu d'aquest projecte, és desenvolupar una aplicació en entorn web, accessible a tothom, per a que alumnes, professors i tècnics puguin consultar, reproduir i recuperar, el material produït amb el sistema Dalet Plus de cursos anteriors.
A principios de 2002, en la facultad de Ciencias de la Comunicación de la Universitat Autònoma de Barcelona, se implantó un sistema de digitalización de audio, para modernizar los laboratorios de radio y adaptarlos a la realidad actual de los massmedia. Este sistema, llamado Dalet Plus, permite producir, editar y gestionar material multimedia, relacionado con las asignaturas de radio impartidas en la facultad. Hasta ahora, no existía ninguna aplicación que gestionara el material de cursos anteriores producido con el sistema Dalet. El objetivo de este proyecto, es desarrollar una aplicación en entonro web, accesible a todo el mundo, para que alumnos, profesores y técnicos puedan consultar, reproducir y recuperar el material producido con el sistema Dalet Plus de cursos anteriores.
At the beginning of 2002, in the faculty of Communication Sciences of the Universitat Autònoma of Barcelona, a system of audio digitalization was deployed, in order to modernize the Radio laboratories and to adapt them to the current reality of the massmedia. This system, called Dalet Plus, allows to produce, edit and manage multimedia data related to the subjects of radio given in the faculty. Till now, it didn't exist any application for managing the material of previous courses produced with the Dalet system. The goal of this project is to develop a web application, accessible for everybody, in order that pupils, teachers and technical staff could consult, reproduce and recover the material produced with the Dalet Plus system of previous courses.
2007-09
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Sistemes multimèdia -- Programari
So -- Enregistrament i reproducció -- Tècniques digitals
Web -- Disseny
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
93 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFCGarciaBermudez.pdf 1.066 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters