Aplicatiu de gestió de material multimèdia produït amb Dalet Plus
García Bermúdez, Álex
Roig, Jordi, (Roig Zárate), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 93 p.
Resum: A principis de 2002, a la facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona es va implantar un sistema de digitalització d'àudio, per tal de modernitzar els laboratoris de ràdio i adaptar-los a la realitat actual dels massmedia. Aquest sistema, anomenat Dalet Plus, permet produir, editar i gestionar material multimèdia relacionat amb les assignatures de ràdio impartides a la facultat. Fins ara, no existia cap aplicació que gestionés el material de cursos anteriors produït amb el sistema Dalet. L'objectiu d'aquest projecte, és desenvolupar una aplicació en entorn web, accessible a tothom, per a que alumnes, professors i tècnics puguin consultar, reproduir i recuperar, el material produït amb el sistema Dalet Plus de cursos anteriors.
Resum: A principios de 2002, en la facultad de Ciencias de la Comunicación de la Universitat Autònoma de Barcelona, se implantó un sistema de digitalización de audio, para modernizar los laboratorios de radio y adaptarlos a la realidad actual de los massmedia. Este sistema, llamado Dalet Plus, permite producir, editar y gestionar material multimedia, relacionado con las asignaturas de radio impartidas en la facultad. Hasta ahora, no existía ninguna aplicación que gestionara el material de cursos anteriores producido con el sistema Dalet. El objetivo de este proyecto, es desarrollar una aplicación en entonro web, accesible a todo el mundo, para que alumnos, profesores y técnicos puedan consultar, reproducir y recuperar el material producido con el sistema Dalet Plus de cursos anteriores.
Resum: At the beginning of 2002, in the faculty of Communication Sciences of the Universitat Autònoma of Barcelona, a system of audio digitalization was deployed, in order to modernize the Radio laboratories and to adapt them to the current reality of the massmedia. This system, called Dalet Plus, allows to produce, edit and manage multimedia data related to the subjects of radio given in the faculty. Till now, it didn't exist any application for managing the material of previous courses produced with the Dalet system. The goal of this project is to develop a web application, accessible for everybody, in order that pupils, teachers and technical staff could consult, reproduce and recover the material produced with the Dalet Plus system of previous courses.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistemes multimèdia ; Programari ; So ; Enregistrament i reproducció ; Tècniques digitals ; Web ; Disseny



Projecte
93 p, 1.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir