dc.contributor |
Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació |
dc.contributor.author |
Mans Teixidó, Claudi |
dc.date.accessioned |
2008-07-02T12:24:20Z |
dc.date.available |
2008-07-02T12:24:20Z |
dc.date.created |
2006 |
dc.date.issued |
2006-11 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/9011 |
dc.format.extent |
29 p |
dc.format.extent |
359313 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
cat |
dc.publisher |
Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació |
dc.relation.ispartofseries |
Sèrie de Publicacions de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació;2 |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i la fundació no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Alimentació -- Innovacions tecnològiques -- Conferències |
dc.subject.other |
Ciència -- Conferències -- Barcelona |
dc.subject.other |
Alimentació -- Investigació -- Conferències |
dc.title |
L'Efecte dels raigs gamma sobre les pastanagues: recerca i innovació a la cuina del segle XXI |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/book |
dc.subject.udc |
00 - Ciència i coneixement. Investigació. Cultura. Humanitats |
dc.description.abstract |
Conferència inagural de la 11a Setmana de la Ciència celebrada el 2006 al Palau Robert |