Título:
|
L'Efecte dels raigs gamma sobre les pastanagues: recerca i innovació a la cuina del segle XXI
|
Autor/a:
|
Mans Teixidó, Claudi
|
Otros autores:
|
Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació |
Resum:
|
Conferència inagural de la 11a Setmana de la Ciència celebrada el 2006 al Palau Robert |
Fecha de creación:
|
11-2006 |
Materias (CDU):
|
00 - Ciència i coneixement. Investigació. Cultura. Humanitats |
Materia(s):
|
Alimentació -- Innovacions tecnològiques -- Conferències Ciència -- Conferències -- Barcelona Alimentació -- Investigació -- Conferències |
Derechos:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i la fundació no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Tipo de documento:
|
Libro |
Editor:
|
Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació
|
Collection:
|
Sèrie de Publicacions de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació;2
|
Compartir:
|
|