Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/9011

L'Efecte dels raigs gamma sobre les pastanagues: recerca i innovació a la cuina del segle XXI
Mans Teixidó, Claudi
Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació
11-2006
00 - Ciència i coneixement. Investigació. Cultura. Humanitats
Alimentació -- Innovacions tecnològiques -- Conferències
Ciència -- Conferències -- Barcelona
Alimentació -- Investigació -- Conferències
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i la fundació no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Libro
Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació
Sèrie de Publicacions de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació;2
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
raigs_gamma.pdf 359.3 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem