Visió per computador en una plataforma basada en un DSP
Royo Tort, Ricard
Senar Rosell, Miquel Àngel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 80 p.
Resum: En aquest projecte s'usa el servidor de vídeo d'Axis Communications 242s IV, basat en el DSP TMS320DM642 de Texas Instruments, com a plataforma per a la implementació d'un algorisme d'extracció de fons i pel desenvolupament d'una solució completa de comptatge de persones per a càmera zenital. En el primer cas, s'ha optimitzat i comparat el rendiment de l'algorisme amb el d'una versió per a PC per a avaluar el DSP com a processador per a lamigració d'una aplicació completa de vídeovigilància. En el segon cas s'han integrat tots els components del servidor en el desenvolupament del comptador per avaluar la plataforma com a base per a solucions completes.
Resum: En este proyecto se utiliza el servidor de vídeo de Axis Communications 242s IV, basado en el DSP TMS320DM642 de Texas Instruments, como plataforma para la implementación de un algoritmo de extracción de fondo y para el desarrollo de una solución completa de conteo de personas para cámara cenital. En el primer caso, se ha optimizado y comparado el rendimiento del algoritmo con el de una versión para PC para evaluar el DSP como procesador para la migración de una aplicación completa de vídeovigilancia. En el segundo caso se han integrado todos los componentes del servidor en el desarrollo del contador para evaluar la plataforma como base para soluciones completas.
Resum: The 242s IV video server from Axis Communications has been used in this project. This server is based on Texas Instruments' DSP TMS320DM642 as a platform for the implementation of a background subtraction algorithm and the development of a full people counting solution for zenithal cameras. In the first case, the performance of the algorithm has been optimized and compared with a PC version in order to test the DSP as a base processor for the migration of a full video surveillance application. In the second case all components of the server have been integrated in the development of the counter in order to test the platform as a base for full solutions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Imatge ; Processament ; Tècniques digitals



Projecte
80 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir