Oracle teleservice
Cubiles Raya, Lorena
Alcántara Cano, Salvador
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 127 p.
Resum: Aquest projecte es basa en la implantació del mòdul Oracle Service del producte de CRM d'Oracle. Aquest mòdul ens proporciona la funcionalitat necessària per gestionar tot allò relacionat amb el Servei d'Atenció a l'Usuari. Mirarem d'oferir una visió àmplia basada en el concepte de CRM i en les seves claus d'èxit, així com en la importància de l'organització i de la reestructuració empresarial que se'n deriva. Utilitzarem l'estratègia d'implantació ràpida que proporciona Oracle i descriurem la manera de parametritzar el mòdul Oracle Service amb la finalitat de portar l'estandard a la solució desitjada pel client de manera ràpida i eficaç.
Resum: Este proyecto se basa en la implantación del módulo Oracle Service del producto de CRM de Oracle. Este módulo nos proporciona la funcionalidad necesaria para gestionar todo lo que se refiere a Servicios de Atención al Usuario. Trataremos de ofrecer una visión amplia sobre el concepto de CRM y sus claves de éxito, así como de la importancia de la organización y reestructuración empresarial que ello conlleva. Vamos a utilizar la estrategia de implantación rápida de Oracle y a describir la manera de parametrizar el módulo Oracle Service con el fin de llevar el estándar a la solución deseada por el cliente de manera eficaz.
Resum: This project is based in the implantation of Oracle Service module for CRM product of Oracle. This module gives us the functionality required to managing all about customer service. We try to offer a wide vision of CRM concept, and give all the clues for success, also how important is the organization and the restructure managerial involved. We are going to use the Quick Implantation Method of Oracle and explain how to customize the Oracle Service module, to made standard the solution required for costumers, efficiently.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: ORACLE (Programes d'ordinador) ; Serveis als clients -- Processament de dades



Projecte
127 p, 3.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir