Indexació de continguts televisius : anàlisi de so
Espinar Fernández, Sergi
Vitrià i Marca, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 95 p.
Resum: Aquest és un projecte sobre la indexació de continguts televisius; és a dir, el procés d'etiquetatge de programes televisius per facilitar cerques segons diferents paràmetres. El món de la televisió està immers en un procés d'evolució i canvis gràcies a l'entrada de la televisió digital. Aquesta nova forma d'entendre la televisió obrirà un gran ventall de possibilitats i permetrà la interacció entre usuaris i emissora. El primer pas de la gestió de continguts consisteix en la indexació dels programes segons el contingut. Aquest és el nostre objectiu. Indexar els continguts televisius de manera automàtica mitjançant la intelligència artificial.
Resum: Este proyecto trata sobre la indexación de contenidos televisivos; es decir, el proceso de etiquetaje de programas televisivos para facilitar búsquedas según diversos parámetros. El mundo de la televisión se encuentra inmerso en un proceso de evolución y cambios debido a la entrada de la televisión digital. Esta nueva forma de entender la televisión abrirá un gran abanico de posibilidades, permitiendo una interacción entre usuarios i emisora. El primer paso de esta gestión de contenidos consiste en la indexación de los programas según su contenido. Éste es nuestro objetivo. Indexar los contenidos televisivos de manera automática mediante la inteligencia artificial.
Resum: This project is about TV content indexing; that is to say, the TV program labeling process to make searching easier according to different parameters. TV world is now immersed in an evolution and changing process due to the appearance of the digital TV. This new way of understanding the television will open a new set of possibilities, allowing an interaction between users and digital video broadcasters. The first step in this process of content management consists in program indexing according to its content. This is our main objective. Indexing TV contents automatically using the Artificial Intelligence.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Programes televisius ; Anàlisi de contingut ; So ; Processament de dades



Projecte
95 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir