Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/8936

Caracterización de juegos basados en agentes móviles: diseño e implementación de un caso práctico y su incorporación en el programa docente de una asignatura de redes de computadores
Requena Moreno, Francisco J.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Toro Valdivia, Mª Carmen de
En aquest projecte s'han classificat i posteriorment caracteritzat els jocs on la tecnologia d'agents mòbils és més òptima. Posteriorment s'ha dissenyat un core per al desenvolupament de jocs d'aquesta tipologia. Mitjançant aquest core s'han implementat el joc del Parchís i el joc del Nim. Aquest últim cas pràctic ha estat realitzat per a l'elaboració d'una pràctica per a l'assignatura de Xarxes de Computadors II. Gràcies als avantatges que ens oferix la tecnologia d'agents mòbils, com la tolerància a fallades i flexibilitat, hem demostrat amb aquest projecte que és òptim utilitzar aquesta tecnologia per a la implementació de jocs.
En este proyecto se han clasificado y posteriormente caracterizado los juegos donde la tecnología de agentes móviles es más óptima. Posteriormente se ha diseñado un core para el desarrollo de juegos de esta tipología. Mediante este core se han implementado el juego del Parchís y el juego del Nim. Este último caso práctico ha sido realizado para la elaboración de una práctica para la asignatura de Redes de Computadores II. Mediante las ventajas que nos ofrece la tecnología de agentes móviles, como la tolerancia a fallos, flexibilidad y seguridad estructural, hemos demostrado con este proyecto que es óptimo utilizar esta tecnología para la implementación de juegos.
In this project we have classified and characterized games applications that can be optimally implemented using mobile agente technology. Later we have been designed a core for the development of this games typology. With this core we have been implemente Ludo game and Nim game.This last practical case has been made for a subject Networks of Computer II practice. With the advantages that mobile agent technology offers like tolerance to failures, flexibility, we have demonstrated with this project that this technology is ideal to for games implementation.
06-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Jocs per ordinador -- Disseny
Agents mòbils (Software d'ordinador)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
95 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCRequenaMoreno.pdf 3.111 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem