To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/2722

SQL-Server 2008 i les noves característiques espacials
Tena Monfort, Carlos
Universitat Oberta de Catalunya
La finalitat d'aquest treball és analitzar les noves característiques espacials que ofereix SQLServer 2008. A continuació, com cas pràctic, desenvolupar una aplicació per Windows Mobile on una sèrie de dispositius mòbils puguin indicar la seva ubicació i poder consultar en un mapa, mitjançant el servei en línia Google Maps, la ubicació de la resta de dispositius.
La finalidad de este trabajo es analizar las nuevas características espaciales que ofrece SQLServer 2008. A continuación, como caso práctico, desarrollar una aplicación para Windows Mobile en que una serie de dispositivos móviles puedan indicar su ubicación y poder consultar en un mapa, mediante el servicio online Google Maps, la ubicación del resto de dispositivos.
The aim of this study is to analyze the new spatial characteristics offered by SQLServer 2008. Following, as a case study, it is developed an application for Windows Mobile in which a series of mobile devices can indicate their location and are able to consult on a map using Google Maps online service, the location of the other devices.
2010-09-16
.NET
.NET
.NET
Microsoft .NET
SQL server
Microsoft .NET
SQL Server (Programes d'ordinador)
Microsoft .NET
SQL Server (Programas de ordenador)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Master thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters