Contexto histórico-teatral ruso e influencias tempranas de Stanislavsky
Mata, Athenea
Masgrau Peya, Lluís
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2010
Resum: El presente trabajo es el resultado de una investigación acerca de las primeras influencias a partir de las cuales se concibieron el imaginario, el sistema pedagógico y la técnica interpretativa de Constantin Sergeyevich Stanislavsky (1863-1938). Las ideas extraídas del estudio se presentan a través de tres bloques principales: el contexto histórico-teatral en Rusia; la infancia y juventud de Stanislavsky; y las influencias del romanticismo y el realismo ruso hasta la creación del MAT en 1898.
Resum: El present treball és el resultat d'una investigació sobre les primeres influències a partir de les quals es van concebre l'imaginari, el sistema pedagògic i la tècnica interpretativa de Constantin Sergeyevich Stanislavsky (1863-1938). Les idees extretes de l'estudi es presenten a través de tres blocs principals: el context històric-teatral a Rússia; la infantesa i joventut de Stanislavsky; i les influències del romanticisme i el realisme rus fins a la creació del MAT el 1898.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Filologia Catalana : estudis de literatura i lingüística [2503998]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Departament de Filologia Catalana. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Teatre rus ; Història i crítica ; Stanislavskij, Konstantin, 1863-1938 ; Influència



163 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2010-10-07, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir