Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/2181

Estudi de l'argot català a la sèrie Plats bruts : l'argot a les sèries de ficció de producció pròpia de TV3
Galtés Relats, Àngels
Universitat Oberta de Catalunya
L'interès del present projecte rau en la identificació de formes pròpies de l'argot català difoses a través de les sèries de ficció de producció pròpia de la cadena de televisió autonòmica catalana. Així, en aquest treball pretenem respondre bàsicament dues qüestions: d'una banda, si les sèries de ficció de producció pròpia de TV3, i en aquest cas Plats bruts, contribueixen a difondre l'argot català; i de l'altra, si l'existència d'un argot pròpiament català (és a dir, creat a partir de recursos de la llengua catalana) és mostra de la bona salut de la llengua.
El interés del presente proyecto radica en la identificación de formas propias del argot de la lengua catalana difundidas a través de las series de ficción de producción propia de la cadena de televisión autonómica catalana. Así, en este trabajo pretendemos responder básicamente a dos cuestiones: por un lado, si las series de ficción de producción propia de TV3, y en este caso Plats bruts, contribuyen a difundir el argot catalán, y por otro, si el existencia de una jerga propiamente catalán (es decir, creado a partir de recursos de la lengua catalana) es una muestra de la buena salud de la lengua.
This project aims to identify the Catalan language own slang broadcasted through the series produced by the Catalan autonomic television channel. Thus, this paper focuses primarily on two issues: firstly, if the series produced by TV3, and in this case Plats bruts (Dirty dishes), are helping to spread the Catalan slang, and secondly, if the existence of a Catalan slang (ie, based on resources of the Catalan language) is a sign of good health of the language.
01-09-2010
Argot català
Sèries de ficció
TV3
Argot catalán
Series de ficción
TV3
TV series
Catalan slang
TV3
Catalan language -- Slang
Català -- Argot
Catalán -- Argot
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem