Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/7702

Control d'entrenaments d'esportistes d'alt rendiment: dispositiu mòbil
Sapé Clos, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; César Galobardes, Eduardo
Aquesta memòria tracta sobre el desenvolupament d’una aplicació en un dispositiu mòbil, la qual ha de ser un suport per a que els entrenadors puguin controlar i analitzar els entrenaments de cada un dels seus esportistes, sense la necessitat de tenir que perdre molt de temps en la captació, transmissió i processament de la informació resultant de realitzar un entrenament. Aquesta aplicació neix amb la intenció de ser una eina útil tant per entrenadors, metges i esportistes, en l’obtenció dels objectius fixats.
Esta memoria trata sobre el desarrollo de una aplicación en un dispositivo móvil, la cual tiene que ser un soporte para que los entrenadores puedan controlar y analizar los entrenamientos de cada unos de sus deportistas, sin la necesidad de tener que perder mucho tiempo en la captación, transmisión y procesamiento de la información resultante de realizar un entrenamiento. Esta aplicación nace con la intención de ser una herramienta útil tanto para entrenadores, médicos y deportistas, en la obtención de los objetivos fijados.
This report explains the development of an application in a mobile device, which has to support trainers for controlling and analyzing the training of their sportsmen/sportswomen, without need that loos many time in caption, transmission and processing the resultant information to do a train. This application is intended to be a useful tool for trainers, doctors and sportsmen/sportswomen, in order to fulfil the stated objectives.
06-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Entrenament (Esport) -- Software d'ordinador
Pàgines web -- Desenvolupament
Entrenament (Esport) -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
86 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_Albert Sape.pdf 1.730 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem