Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/7701

Gestión de centros deportivos: Virtual Trainer Web Ed.
Ligero Espinosa, Marcos
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; César Galobardes, Eduardo
Virtual Trainer Web Edition proporciona un sistema de gestión, planificación y control de un centro deportivo, ofreciendo interactividad entre técnicos, socios y personal de gerencia y facilitando todo el trabajo de un mantenimiento de información tradicional. A través de cualquier PC con conexión a Internet y sin instalación de software adicional, se accede a una completa aplicación con contenidos multimedia.
Virtual Trainer Web Edition proporciona un sistema de gestió, planificació i control d’un centre esportiu, oferint interactivitat entre tècnics, socis i personal de gerència i facilitant tot el treball que comporta un manteniment de la informació tradicional. Mitjançant qualsevol PC amb connexió a Internet i sense haver d’instal·lar software addicional, s’accedeix a una completa aplicació amb continguts multimèdia.
Virtual Trainer Web Edition provides a sports club management, planification and control system, giving interactivity among supervisors, members and management staff and making information handling easy. Through any PC with Internet connection and without having to install additional software, you can access to a complete multimedia application.
2007-06
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Esports -- Organització i administració -- Automatització
Pàgines web -- Desenvolupament
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
112 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_Marcos Ligero.PDF 5.451 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters