Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/67596

Captant la recerca : interconnexió entre el repositori institucional (Dipòsit Digital UB) i el Gestor de RECerca (GREC)
Aguasca, Montserrat; Iglesias, Domingo
Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya; Espai CBUC d'intercanvi de coneixements i experiències (2n : 2010 : Barcelona); Universitat de Barcelona
Un dels objectius del repositori institucional de la Universitat de Barcelona, el Dipòsit Digital (DD), és difondre en obert els resultats de la recerca dels investigadors de la universitat, principalment els publicats en revistes científiques. Per fer-ho possible es necessari treballar conjuntament amb les aplicacions ja existents a la UB i especialment amb el gestor de la recerca, GREC. &br& &br& En aquesta comunicació es presenta el projecte d'interconnexió entre el DD i el GREC. La finalitat és que qualsevol investigador de la UB introdueixi, una única vegada, les dades referents a qualsevol publicació resultant de la seva recerca, incloent-hi el document corresponent, i que aquesta informació i aquest material estigui a l'abast de tothom des del repositori.
2010-06
02 - Biblioteconomia. Documentació
Dipòsits institucionals
Docència -- Recerca -- Fonts
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
20 p.
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
         

Full text files in this document

Files Size Format
UB.pdf 452.1 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters