Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/9382

Gastronomia ètica, un estil de producció i consum d'aliments
Rigau Escavias, Neus
Universitat Politècnica de Catalunya. Institut de Sostenibilitat; Cuchí Burgos, Alberto
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Desenvolupament humà
-Food--Safety measures
-Food industry and trade
-Gastronomy -- Moral and ethical aspects
-Aliments -- Indústria i comerç
-Aliments -- Mesures de seguretat
-Gastronomia -- Aspectes ètics i morals
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
Trabajo fin de máster
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem