Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1096

Formació Permanent del professorat a la xarxa : una experiència de treball cooperatiu
Saura Montiel, M. Mercé
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest projecte s'insereix en l'àmbit de les TIC. La participació en aquest entorn virtual cooperatiu s'ofereix com a complement a les reunions presencials de formació per a donar continuïtat al treball elaborat. La intervenció psicopedagògica es centra en dos objectius: a) dinamitzar l'entorn virtual per a afavorir el treball cooperatiu entre docents en xarxa oferint-los els medis per a participar-hi; b) dissenyar un entorn de participació que faciliti l'intercanvi i la cooperació entre docents i que, alhora, ajudi els professors a assumir una actitud positiva davant les TIC.
Este proyecto se centra en el ámbito de las TIC. La participación en éste entorno virtual cooperativo se ofrece como complemento en las reuniones presenciales de formación para tratar de dar continuidad al trabajo elaborado. La intervención psicopedagógica se centra en dos objetivos: a) dinamizar el entorno virtual para favorecer el trabajo cooperativo entre docentes en la red, ofreciéndoles los medios para participar en él; b) diseñar un entorno de participación que facilite el intercambio y la cooperación entre docentes y que, al mismo tiempo ayude a los profesores a asumir una actitud positiva hacia las TIC.
This project falls within the sphere of ICT. Participation in this cooperative virtual environment is offered as a complement in the on-site training meetings to provide continuity to the work elaborated. The psycho-pedagogical intervention focuses on two objectives: a) to galvanize the virtual environment to favor cooperative work among online teachers by offering them the means to participate; b) to design a participation environment to facilitate exchange and cooperation among teachers and, at the same time, help teachers to adopt a positive attitude toward ICT.
10-06-2010
Continuous Education
Information Technology
Online teaching
Formació contínua
Tecnologia de la informació
Docència virtual
Formación continua
Tecnología de la información
Docencia virtual
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem