To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1263

L'Àrea Bàsica de Serveis Socials de Pineda de Mar : Proposta d'Intervenció al Centre Obert
Dalmau i Vives, Joan
Universitat Oberta de Catalunya
Presentació del que són els Serveis Socials a Catalunya i la seva materialització en el cas de l'Àrea Bàsica de Pineda de Mar. Coneixement de l'activitat del psicòleg de la Intervenció Social i la seva actuació en l'EBASP.
Presentación de lo que son los Servicios Sociales en Cataluña y su materialización en el caso del Área Básica de Pineda de Mar. Conocimiento de la actividad del psicólogo de la Intervención Social y su actuación en el EBASP.
Introduction to Social Services in Catalonia and their materialization in the case of the Basic Area of Pineda de Mar. Knowledge of the activity of psychologists and social intervention and their performance in the EBASP.
2010-06-10
© Joan Dalmau i Vives. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parciald'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos laimpressió, la reprografia, el microfilm, el tractament informàtic oqualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor odels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters