Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10609/1734

PFC-J2EE Online Bookstore OLBS
Boix Anfosso, Oriol
Universitat Oberta de Catalunya
Es planteja el projecte de la creació d'una tenda de llibres en línea (Online Bookstore - OLBS), com a extensió d'una actual cadena de tendes físiques, o bé com a ens independent de nova aparició. Amb la OLBS pretenem que el mitjà de comunicació amb el client sigui un mitjà de l'àmbit de les noves tecnologies, per tal de poder arribar a aquell sector de la població que les usa majoritàriament, ampliant la nostra clientela potencial, alhora que facilitem l'accés als clients tradicionals. Així mateix renovem la imatge de la nostra organització, adequant-la als temps actuals.
Se plantea el proyecto de la creación de una tienda de libros en línea (Online Bookstore - OLBS), como extensión de una cadena actual de tiendas físicas, o bien como ente independiente de nueva aparición. Con la OLBS pretendemos que el medio de comunicación con el cliente sea un medio del ámbito de las nuevas tecnologías, para poder llegar a aquel sector de la población que las usa mayoritariamente, ampliando nuestra clientela potencial, al tiempo que facilitamos la acceso a los clientes tradicionales. Asimismo renovamos la imagen de nuestra organización, adecuándola a los tiempos actuales.
It is a project of creating a bookshop online (Online Bookstore - OLBs), as an extension of an existing chain of stores or as a new business. The OLBs aims to be the mean of communication with the customer in the environment of the new technologies in order to reach that sector of population that mostly use them, expanding our potential customers, while facilitating the access to traditional customers. It is also renewed the image of our organization, adapting it to current times.
10-06-2010
J2EE
J2EE
J2EE
Enginyeria del programari
Ingeniería del software
Software engineering
Java
Java
Java
JSF
JSF
JSF
JPA
JPA
JPA
Netbeans
Netbeans
Netbeans
Javabeans
Javabeans
Javabeans
UML
UML
UML
Cas d'ús
Caso de uso
Case study
Patró MVC
Patrón MVC
Model View Controller (MVC)
Servlets
Servlets
Servlets
JSP
JSP
JSP
Usabilitat
Usabilidad
Usability
Base de dades
Base de datos
Database
Electronic commerce
Comerç electrònic
Comercio electrónico
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document