Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1014

GestAMic : Treball Fi de Carrera - Interacció Humana amb els Ordinadors
Araguàs López, Àlex
Universitat Oberta de Catalunya
El TFC és un estudi de millores a implantar pel que fa a usabilitat en una aplicació anomenada GestAMic mitjançant els coneixements adquirits en la assignatura d'IHO.GestAMic (Gestió d'Actius de Microinformàtica) és una eina que conté tota la base de dades de l'inventari d'actius del parc microinformàtic (CMDB) del Grup VW a Espanya, l'eina és gestionada per T-Systems Iberia. Aquesta aplicació permet fer-ne Altes, Baixes, Modificacions i Consultes dels actius sobre la CMDB.
El TFC es un estudio de mejoras a implantar con respecto a la usabilitat en una aplicación llamada GestAMic mediante los conocimientos adquiridos en la asignatura de IHO. GestAMic (Gestión de Activos de Microinformática) es una herramienta que contiene toda la base de datos del inventario de activos del parque microinformático (CMDB) del Grupo VW en España, la herramienta es gestionada por T-Systems Iberia. Esta aplicación permite hacer Altas, Bajas, Modificaciones y Consultas de los activos sobre la CMDB.
This final degree project is a report on improvements in usability to be implanted in an application called GestAMic through knowledge acquired in the IHO course. GestAMic (Microcomputing Assets Management) is a tool that contains the complete database of the inventory of assets of the microcomputer fleet (CMDB) of the VW Group in Spain. The tool is managed by T-Systems Iberia. This application allows registrations, discharges, modifications and searches on the assets of the CMDB to be carried out.
10-06-2010
Electronic data processing
Application software -- TFC
Informàtica
Programari d'aplicació -- TFC
Informática
Software de aplicación -- TFC
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/1014
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem