Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1006

AOP i Enginyeria inversa amb Objectes Distribuïts
Torralbo Sepúlveda, Andrés
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu d'aquest projecte és fer ús de la nova programació orientada a aspectes (AOP) per a fer tasques de reenginyeria. la finalitat seria que, amb l'ajut d'aquesta tecnologia, es pogués extreure informació de l'execució d'una aplicació, de manera que a partir d'aquesta informació es pogués obtenir el diagrama de cas d'ús.
El objetivo de este proyecto es hacer uso de la nueva programación orientada a aspectos (AOP) para hacer tareas de reingeniería. El fin sería que, con la ayuda de esta tecnología, se pudiera extraer información de la ejecución de una aplicación, de modo que a partir de esta información se pudiera obtener el diagrama de caso de uso.
The objective of this project is to make use of the new aspect-oriented programming (AOP) to carry out re-engineering tasks. The aim is that, with the help of this technology, it will be possible to extract information from the working of an application, such that on the basis of this information a use case diagram could be obtained.
10-06-2010
Electronic data processing
Java
Client/Server Architecture (Computing)
Object Oriented Programming (Computing)
Informàtica
Java
Arquitectura client/servidor (Informàtica)
Programació orientada a l'objecte (Informàtica)
Informática
Java
Arquitectura cliente/servidor (Informática)
Programación orientada al objeto (Informática)
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/1006
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem