To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/998

Implementació d'un esquema de proteccció del copyright per a imatges
Urrutia Farre, Joan
Universitat Oberta de Catalunya
En aquest treball s'ha implementat un sistema d'inserció i recuperació de marques que ha permès fer aquest procés amb un tipus específic d'imatges (imatges en format JPEG). La implementació correcta del sistema ha permès fer proves d'inserció i recuperació de marca en imatges JPEG. S'ha estudiat la robustesa del sistema enfront de manipulacions per compressió que pretenen eliminar la marca i s?ha comprovat que el sistema implementat ofereix més robustesa en imatges en escala de grisos que en imatges en color.
En este trabajo se ha implementado un sistema de inserción y recuperación de marcas que ha permitido hacer este proceso con un tipo específico de imágenes (imágenes en formato JPEG). La correcta implementación del sistema ha permitido realizar pruebas de inserción y recuperación de marca en imágenes JPEG. Se ha estudiado la robustez del sistema frente a manipulaciones por compresión que pretenden eliminar la marca y se ha comprobado que el sistema implementado ofrece una mayor robustez en imágenes en escala de grises que en imágenes en color.
A system for the insertion and retrieval of marks has been implemented in this work, and this has allowed this process to be carried out with a specific kind of image (images in JPEG format). The correct implementation of the system has enabled tests of the insertion and retrieval of marks in JPEG images. A study has been effected of the robustness of the system in the face of manipulations by compression that aim to eliminate the frame, and it has been shown that the implemented system offers a greater robustness in grayscale images than in color images.
2010-06-10
Images
Copyright
Electronic data processing
Imatges
Copyright
Informàtica
Imágenes
Copyright
Informática
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/998
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters