Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10609/981

Mètode alternatiu a la modelització gràfica en el càlcul de l'espai necessari per crear zones lineals d'aparcament en vies urbanes
Alba Molina, Raúl; Boix i Ricart, Francesc
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest mètode permet calcular numèricament l'espai necessari per crear zones lineals d'aparcament d' n places sense haver de recórrer a la modelització gràfica. Està dissenyat especialment per trobar amb facilitat les característiques òptimes de zones d'aparcament en vies amb limitacions d'espai. Aquest estudi és una anàlisi trigonomètrica d'una àrea d'aparcament tenint en compte el comportament d'un vehicle estàndard en la maniobra d'estacionament.
Este método permite calcular numéricamente el espacio necesario para crear zonas lineales de aparcamiento de n plazas sin tener que recurrir a la modelización gráfica. Está diseñado especialmente para encontrar con facilidad las características óptimas de zonas de aparcamiento en vías urbanas con limitaciones de espacio. Este estudio es un análisis trigonométrico de un área de aparcamiento teniendo en cuenta el comportamiento de un vehículo estándar en la maniobra de estacionamiento.
This method allows calculating numerically the space that is necessary to create lineal parking areas of n places without having to resort to graphic modelization. It is specially designed to easily find out the optimal characteristics for lineal parking areas in urban ways with limitations of space. This study is a trigonometrical analysis of a parking area taking into account the behaviour of a standard vehicle during the parking manoeuvre.
10-06-2010
Automobile parking
Parking garages
Trigonometry
Mathematics
Automòbils -- Aparcament
Pàrquings
Trigonometria
Matemàtica
Automóviles -- Estacionamiento
Aparcamientos Trigonometría
Matemáticas
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i la universitat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document