Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/942

Implementació d'un esquema criptogràfic per gestionar de forma segura els historials mèdics dels pacients a través d'una xarxa de comunicacions
Piqueras Bautista, Jordi
Universitat Oberta de Catalunya
En aquest projecte final de carrera es presenta un sistema capaç de gestionar i emmagatzemar leshistòries mèdiques dels pacients. El sistema permetrà realitzar operacions de lectura i modificació de dades sobre els expedients mèdics de manera segura i fiable tenint en compte que els accessos a la informació s'efectuen a través d'una xarxa de comunicació.
En este proyecto final de carrera se presenta un sistema capaz de gestionar y almacenar las historias médicas de los pacientes. El sistema permitirá realizar operaciones de lectura y modificación de datos sobre los expedientes médicos de forma segura y fiable teniendo en cuenta que los accesos a la información se efectúan a través de una red de comunicación.
This final degree project presents a system capable of managing and storing patients' medical histories. The system allows reading and modification of data on medical records in a secure and reliable way, taking into consideration that access to information is carried out through a communication network.
10-06-2010
Data encryption (Computer science)
Medicine -- Data processing
Xifratge (Informàtica)
Medicina -- Informàtica
Cifrado (Informática)
Medicina -- Informática
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/942
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem