To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/939

Creació d'un magatzem de dades
Adell i Roig, Marta
Universitat Oberta de Catalunya
El projecte 'Construcció i explotació d'un magatzem de dades per a l'anàlisi estadístic dels resultats del Campionat de Fórmula 1' és un treball de disseny i implementació d¿una eina de consulta i explotació estadística dels resultats històrics de la Fórmula 1 que, vol donar resposta a les necessitats expressades per l¿Institut Catalàd¿Esports de Motor (en endavant, ICEM).
El proyecto 'Construcción y explotación de un almacén de datos para el análisis estadístico de los resultados del Campeonato de Fórmula 1' es un trabajo de diseño e implementación de una herramienta de consulta y explotación estadística de los resultados históricos de la Fórmula 1 que , quiere dar respuesta a las necesidades expresadas por el Instituto Catalán de Deportes de Motor (en adelante, ICEM).
The project ¿Construction and exploitation of a data warehouse for statistical analysis of the results of the Formula 1 World Championship¿ is a project of design and implementation of a tool for consultation and statistical exploitation of the historical results of Formula 1 that, attempts to provide a solution to the needs expressed by the Catalan Institute for Motor Sports (hereafter ICEM).
2010-06-10
Electronic data processing
Application software -- Development
Formula One automobiles
Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Fórmula 1 (Automòbils)
Informática
Software de aplicación -- Desarrollo
Fórmula 1 (Automóviles)
Aquest treball està subjecte - excepte que s'indiqui el contrari- en una llicència deReconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya de Creative Commons. Podeu copiarlo,distribuir-los i transmetre'ls públicament sempre que citeu l'autor i l'obra, no es faci un ús comercial i no es faci còpia derivada.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.es
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters