To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/883

Anàlisi, diseny i implementació d'un aplicació de gestió d'espais fent servir l'arquitectura J2EE
Vega Cobo, Xavier
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu principal d'aquest treball és exposar tots els passos seguits per a desenvolupar un projecte (anàlisi, disseny, implementació i proves) que utilitza una tecnologia determinada: l'arquitectura J2EE, una arquitectura escalable que permet un desenvolupament simplificat dels projectes d'aplicacions. El projecte escollit és una aplicació de gestió d'espais, la finalitat del qual és gestionar els espais que pertanyen a una entitat multiespacial, com ara una universitat o un hospital.
El objetivo principal de este trabajo es exponer todos los pasos seguidos para el desarrollo de un proyecto (análisis, diseño, implementación y pruebas) que utiliza una tecnología determinada: la arquitectura J2EE, una arquitectura escalable que permite un desarrollo simplificado de los proyectos de aplicaciones. El proyecto escogido es una aplicación de gestión de espacios, la finalidad del cual es gestionar los espacios que pertenecen a una entidad multiespacial, como por ejemplo una universidad o un hospital.
The main objective of this work is to expose all the steps followed to develop a project (analysis, design, implementation and tests) using a specific technology: the J2EE architecture, a scalable type of architecture that allows a simplified development of applications projects. The project chosen is an application for the management of spaces, whose aim is to manage the spaces that belong to multispatial entities, such as universities or hospitals.
2010-06-10
Project Management
Technologies
Electronic data processing
Data Bases
Gestió de projectes
Tecnologia
Informàtica
Bases de dades
Gestión de proyectos
Tecnología
Informática
Bases de datos
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/883
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters