Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/866

Gestió de Factures Electròniques
Gómez Gutiérrez, Juan Antonio
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu d'aquest projecte és el d'integrar les aplicacions de Microsoft Office (Excel, Word i Access) mitjançant. NET i la creació de documents / plantilles necessàries per tal de crear un entorn que permeti a un professional / empresa gestionar de manera automatitzada les factures que envia als seus clients.
El objetivo de este proyecto es el de integrar las aplicaciones de Microsoft Office(Excel, Word y Access) mediante .NET y la creación de documentos/plantillasnecesarias, para crear un entorno que permita a un rofesional / empresa gestionar demanera automatizada las facturas que envía a sus clientes.
The objective of this project is to integrate the applications of Microsoft Office (Excel, word and Access) through .NET and the creation of documents / templates necessary for creating an environment allowing a professional or company automated management of the invoices they send to their clients.
10-06-2010
Electronic data processing
Application software
Invoices -- Digitizing
Document imaging system
Microsoft .NET
Informàtica
Programari d'aplicació
Factures -- Digitalització
Visualització de documents, Sistemes de
Microsoft .NET
Informática
Software de aplicación
Facturas -- Digitalización
Visualización de documentos, Sistemas de
Microsoft .NET
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/866
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem