To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/837

PFC J2EE : botiga de Llibres On-Line KIWIX
Cánovas Comino, Mario
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu del present Projecte final de carrera consisteix en la realització d'un dissenye implementació d'un lloc web de venta de llibres al detall.El sistema mostra a l'usuari una sèrie de productes. Tots aquest productespoden ser adquirits per l'usuari prèvia identificació i validació de les dades.
El objetivo del presente Proyecto final de carrera consiste en la realización de un diseño e implementación de un sitio web de venta de libros al por menor. El sistema tiene que mostrar al usuario una serie de productos. Todos estos productos pueden ser adquiridos por el usuario previa identificación y validación de los datos.
The objective of this final degree project consists of the design and implementation of a web for retail book sales. The system has to show users a series of products. All of these products can be acquired by users upon identification and validation of data.
2010-06-10
Electronic data processing
Application software -- Development
Electronic commerce
J2EE
Book industries and trade
Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Comerç electrònic
J2EE
Llibres -- Indústria i comerç
Informática
Software de aplicación -- Desarrollo
Comercio electrònico
J2EE
Libros -- Industria y comercio
Aquest treball està subjecte - excepte que s'indiqui el contrari- en una llicència deReconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya de Creative Commons.Podeu copiar-lo, distribuir-los i transmetre'ls públicament sempre que citeu l'autorl'obra, no es faci un ús comercial i no es faci còpia derivada.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.es
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters