Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/817

Xifratge d'arxius
Daudé i Costa, Albert
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest treball de final de carrera inclou el desenvolupament d'un programari que permet xifrar arxius utilitzant un algorisme de flux. El desenvolupament del programari ha estat dividit en tres parts, el generador de números aleatoris, l'aplicació de l'algorisme de xifrat on s'han aplicat les tècniques adients de criptografia i la interfície gràfica per l'usuari.
Este trabajo de final de carrera incluye el desarrollo de un software que permite cifrar archivos utilizando un algoritmo de flujo. El desarrollo del software ha sido dividido en tres partes, el generador de números aleatorios, la aplicación del algoritmo de cifrado donde se han aplicado las técnicas adecuadas de criptografía y la interfaz gráfica por el usuario.
This Final Degree Project includes development of software that allows encoding of files using a flow algorithm. Development of this software was divided into three parts: the random number generator, application of the encoded algorithm applying appropriate cryptography techniques and the graphic user interface.
10-06-2010
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem