To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/766

BD:XML natives per a documents MPEG-7
Fernàndez Alacid, Ginés
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest projecte avalua diferents BD:XML natives per a desar i recuperar documents XML basats en l'estàndard MPEG-7. Es tracta d'un estàndard que proposa un llenguatge per descriure el contingut (metadades) de documents multimèdia, és a dir, àudio i vídeo. El seu format de representació és XML i es basa en un esquema ja predefinit (XMLSchema d'MPEG-7).
El proyecto evalúa diferentes BD:XML nativas para guardar y recuperar documentos XML basados en el estándar MPEG-7. Se trata de un estándar que propone un lenguaje para describir el contenido (metadatos) de documentos multimedia, es decir, audio y vídeo. Su formato de representación es XML y se basa en un esquema ya predefinido (XMLSchema de MPEG-7).
This project evaluates various native BD:XMLs to save and retrieve XML documents based on the standard MPEG-7. This is a standard that proposes a language to describe the content (metadata) of multimedia documents, that is, audio and video. Its format of representation is XML and it is based on an already-defined scheme (XML Schema of MPEG-7)
2010-06-10
Data Bases
XML (Programming Language)
Meta-data
Interactive Multimedia
Bases de dades
XML (Llenguatge de programació)
Metadades
Multimèdia interactius
Bases de datos
XML (Lenguaje de programación)
Metadatos
Multimedia interactivos
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/766
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters