To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/713

Configuració d'un equip de projecte informàtic eficient
Fernández Millón, Rafael
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest treball, que té com a objectiu donar informació sobre com es pot aconseguir que la configuració de l'equip sigui eficient, mira de centrar-se en el plantejament i el coneixement d'algunes metodologies concretes. Cal tenir present, però, que no hi ha mètodes màgics i que del coneixement de la teoria en pot sortir una aplicació pràctica diferent per a cadascuna de les persones que la interpreten.
Este trabajo, que tiene como objetivo informar sobre cómo conseguir que la configuración del equipo sea eficiente, intenta centrarse en el planteamiento y el conocimiento de algunas metodologías concretas. Sin embargo, hay que tener presente que no existen métodos mágicos y que del conocimiento de la teoría puede salir una aplicación práctica diferente para cada una de las personas que la interpretan.
This study, whose aim is to provide information about how to obtain an efficient configuration of equipment, tries to focus on the various approaches and knowledge contained in specific methodologies. However, it should be noted that there are no magic methods and that, from the knowledge of theory, a different practical application can arise from each person's interpretation of it.
2010-06-10
Team Work
Project Management
Electronic data processing
Conflict Management
Treball en equip
Gestió de projectes
Informàtica
Gestió de conflictes
Trabajo en equipo
Gestión de proyectos
Informática
Gestión de conflictos
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/713
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

 

Coordination

 

Supporters