Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/710

Manteniment i seguiment de les ofertes públiques d'ocupació
Mas Centelles, Daniel
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu de l'aplicació és el de facilitar al departament de personal el manteniment a la web del llistat de les ofertes d'ocupació, i informatitzar aquest procediment que fins ara es feia de maneramanual editant manualment fitxers html.
El objetivo de la aplicación es el de facilitar al departamento de personal el mantenimiento en la web del listado de las ofertas de empleo, e informatizar este procedimiento que hasta ahora se hacía de manera manual editando manualmente archivos html.
The aim of the application is to facilitate to the personnel department maintenance of the web listing job offers, and computerize this process, which until now had been done manually, by manual editing of html files.
10-06-2010
Electronic data processing
Application software -- Development
Personnel -- Administration
Communication in organizations
Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Personal -- Administració
Comunicació en l'empresa
Informática
Software de aplicación -- Desarrollo
Personal -- Administració
Comunicación en la empresa
Aquest treball està subjecte - excepte que s'indiqui el contrari- en una llicència deReconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-lo, distribuir-los i transmetre'ls públicament sempre que citeu l'autor i l'obra, no es faci un ús comercial i no es faci còpia derivada.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.ca
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem