To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/682

Monitorització de l'execució de tasques a LaCOLLA
Lahuerta Martinez, Juan Francisco
Universitat Oberta de Catalunya
En aquest treball s'estudien els mecanismes necessaris que ofereixin, a les aplicacions i al sistema, informació relacionada amb l'execució de les tasques, els recursos que es consumeixen, les càrregues dels iguals, etc. Una de les utilitats que presenta consisteix en la possibilitat de detectar tasques que tenen problemes o que saturen un membre del grup i actuar en conseqüència, eliminant o aturant durant un temps una tasca, delegant-ne l'execució a un altre membre del grup amb més disponibilitat, etc.
En este trabajo se estudian los mecanismos necesarios que ofrezcan, a las aplicaciones y al sistema, información relacionada con la ejecución de las tareas, los recursos que se consumen, las cargas de los iguales, etc. Una de sus utilidades consiste en la posibilidad de detectar tareas que tienen problemas o que saturan a un miembro del grupo y actuar en consecuencia, eliminando o deteniendo durante un tiempo una tarea, delegando su ejecución a otro miembro del grupo con más disponibilidad, etc.
This project studies the necessary mechanisms that offer the applications and the system, information relating to the execution of tasks, the resources being consumed, their charges, etc. One of its utilities consists of the possibility of detecting tasks that are having problems or that are saturating a group member and to act accordingly, deleting or stopping a task for a time or delegating its execution to another group member with more availability, etc.
2010-06-10
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/682
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters