Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/662

Construcció i explotació d'un magatzem dedades amb els resultats dels campionats deFormula 1
Sánchez Sánchez, José Antonio
Universitat Oberta de Catalunya
Disseny, creaciói explotació d¿un magatzem de dades per al Institut Català d¿Esports de Motor (ICEM) on, enuna primera fase, només es recolliran resultats del Campionat del Món de Pilots de Fórmula 1 des de l¿any 1961 fins el 2007.
Diseño, creación y explotación de un almacén de datos para el Instituto Catalán de Deportes de Motor (ICEM) donde, en una primera fase, sólo se recogerán resultados del Campeonato del Mundo de Pilotos de Fórmula 1 desde el año 1961 hasta el 2007.
Design, creation and exploitation of a data warehouse for the Instituto Catalán de Deportes de Motor (ICEM) (Catalan Institute for Motor Sports) where, in a first stage, only results will be collected from the Formula 1 World Championship from 1961 to 2007.
10-06-2010
Electronic data processing
Application software -- Development
Formula One automobiles
Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Fórmula 1 (Automòbils)
Informática
Software de aplicación -- Desarrollo
Fórmula 1 (Automóviles)
Aquest treball està subjecte - excepte que s'indiqui el contrari- enuna llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-lo, distribuir-los itransmetre'ls públicament sempre que citeu l'autor i l'obra, no esfaci un ús comercial i no es faci còpia derivada.
http://creativecommons.org/licenses/bync-nd/2.5/es/deed.es.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem