To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/643

Bases de datos Multimedia
Blanco Andrés, Pedro José
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest treball mira d'aproximar-se a la situació actual de les bases de dades multimèdia. Per a fer-ho, s'ha optat per un enfocament múltiple que té en compte diferents aspectes del producte multimèdia: els aspectes econòmics, és a dir, la situació del mercat (nombre de bases de dades, volum de negoci, creixement, etc.), els aspectes tècnics, és a dir, l'eina emprada, la seva evolució, les seves limitacions i problemes, i les seves aplicacions i serveis en diferents àrees (amb un interès especial en el camp de la documentació i la formació i la recerca).
Este trabajo intenta ser una aproximación a la situación actual de las bases de datos multimedia. Para ello, se ha optado por un enfoque múltiple que tiene en cuenta diferentes aspectos del producto multimedia: los aspectos económicos, es decir, la situación del mercado (número de bases de datos, volumen de negocio, crecimiento, etc.), los aspectos técnicos, es decir, la herramienta utilizada, su evolución y sus limitaciones y problemas, y sus aplicaciones y servicios en distintas áreas (con especial interés en el campo de la documentación y la formación e investigación).
This project sets out to give an idea of the present situation of multimedia databases. For this reason, a multiple focus has been chosen that takes into account different aspects of the multimedia product: the financial aspects, i.e. the market situation: number of databases, volume of business, growth, etc., the technical aspects, i.e. the tool used, its evolution, its limitations and/or problems, and its applications and services in different fields, with special interest in the field of Documentation and Education and Research.
2010-06-10
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/643
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters