Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/624

Catálogo General
Ponce Honorato, José Manuel
Universitat Oberta de Catalunya
El projecte consisteix en el desenvolupament d'una eina especialitzada per a la classificació i recerca de productes. L'aplicació pot ser fàcilment ampliable per a adaptar-la a qualsevol tipus de producte o necessitat futura. Per a la programació d'aquest projecte es va aprofitar la potència i senzillesa que proporciona l'entorn .NET i els seus llenguatges orientats a objecte, en aquest cas VB.
El proyecto consiste en el desarrollo de una herramienta especializada para la clasificación y búsqueda de productos. La aplicación puede ser fácilmente ampliable para adaptarla a cualquier tipo de producto o necesidad futura. Para la programación de este proyecto se aprovechó la potencia y sencillez que proporciona el entorno .NET y sus lenguajes orientados a objeto, en este caso VB.
This project consists of development of a specialized tool for classification and search of products. The application may be easily expanded to adapt to any kind of product or future need. For programming this project use was made of the power and simplicity of the .NET environment and its object-oriented languages, in this case VB.
10-06-2010
Applied Computing
Informàtica aplicada
Informática aplicada
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/624
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem