Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/620

Simulació Escenogràfica per a Teatres
Rodríguez, Jordi
Universitat Oberta de Catalunya
El programa Escenes és un generador d'escenografies virtuals per a teatres. Quan s'ha de dissenyar una escenografia per a una obra de teatre, cal tenir en compte molts moviments físics de material, focus, altaveus, etc., a més d'una despesa important en l'adquisició d'aquest material: l'atrezzo. El programa mira de fer més senzill aquest procés i d'aconseguir una aproximació més o menys realista del que es veurà a l'escenari abans de comprar el material, col·locar els objectes, fer la feina de canviar els focus de posició o col·locar filtres de colors.
El programa Escenes es un generador de escenografías virtuales para teatros. Cuando tiene que diseñarse una escenografía para una obra de teatro, hay que tener en cuenta muchos movimientos físicos de material, focos, altavoces, etc., aparte de un gasto importante en la adquisición de este material: el atrezo. El programa pretende hacer más sencillo este proceso y conseguir una aproximación más o menos realista de lo que se verá en el escenario antes de comprar el material, colocar los objetos, efectuar el trabajo de cambiar los focos de posición o colocar filtros de colores.
The Escenes program is a virtual stage design generator for theatres. When a stage set has to be designed for a play, there are many physical movements of material, spotlights, loudspeakers, etc., as well as significant expenditure on the acquisition of this material: attrezzo. The program aims to make this process easier and can offer a more or less realistic approximation of what will be seen on the stage before buying the material, positioning the objects, changing the position of the spotlights or positioning color filters.
10-06-2010
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/620
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem