Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/607

Visual Management Vinotec V.1.0
Miquel Jorba, Toni
Universitat Oberta de Catalunya
El projecte amb nom clau Visual Management Vinotec neix de la necessitat d'administrar i gestionar el catàleg de productes d'una empresa que es dedica a la distribució de licors espirituosos (conyacs i whiskies), generesos (Jerez), vins i caves. Es tracta d'una eina web destinada als professionals del món dels destil·lats i del món vinícola.
El proyecto con nombre clave Visual Management Vinotec nace de la necesitado de administrar y gestionar el catálogo de productos de una empresa que se dedica a la distribución de licores espirituosos (coñacs y whiskies), generesos (Jerez), vinos y cavas. Se trata de una herramienta web destinada a los profesionales del mundo de los destilados y del mundo vinícola.
The project with the key name Visual Management Vinotec is born of the necessity to administrate and manage the product catalogue of a company devoted to the distribution of liquors (cognac and whisky), full-bodied sherries (Jerez), wines and sparkling wines. This is a web tool aimed at professionals in the world of distilling and wine production.
10-06-2010
Applied Computing
Viticulture
Data Bases
Informàtica aplicada
Viticultura
Bases de dades
Informática aplicada
Viticultura
Bases de datos
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/607
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem