To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/577

Desarrollo de una web semántica
Heras Pastor, Fabio de
Universitat Oberta de Catalunya
Amb aquest projecte es vol solucionar aquesta manca d'accés a la informació i sobretot disposar d'un sistema que relacioni "tot amb tot", és a dir, muntar un sistema únic per documentar xarxa (física) independentment de l'element que es vulgui documentar. La idea és basar el projecte de documentació en una web semàntica basada en wiki semàntica amb un motor de cerca MediaWiki.
Con este proyecto se quiere solventar esa carencia de acceso a la información y sobretodo disponer de un sistema que relacione ¿todo con todo¿, es decir, montar un sistema único para documentar red (física)independientemente del elemento que se quiera documentar. La idea es basar el proyecto dedocumentación en una web semántica basada en wiki semántica con un motor de búsqueda MediaWiki.
This project aims to resolve this lack of access to information and, above all, dispose of a system that relates ¿everything to everything¿, in other words, put together a single system to document network (physical) independently of the element you want to document. The idea is to base the documentation project on a semantic web based on wiki semantics with a MediaWiki search engine.
2010-06-10
Human-computer interaction
Semantic Web
Interacció persona-ordinador
Web semàntica
Interacción hombre-ordenador
Web semántica
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/577
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters