Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/573

Generació, actualització y consulta de bases de dades relacionals utilitzant XML (Servei d'emmagatzemament de dades a internet)
Chueca Barrios, Alejandro
Universitat Oberta de Catalunya
El que es vol, en aquest projecte, és generar una sèrie d'eines que permetin a una entitat externa d'interactuar en una base de dades relacional sense necessitat de coneixements específics sobre bases de dades. Quan es diu interactuar, s'hi inclou des de la creació de la base de dades fins a la consulta de la informació, passant per l'actualització d'aquesta base de dades.
Lo que se pretende, en este proyecto, es generar una serie de herramientas que permitan a una entidad externa interactuar en una base de datos relacional sin necesidad de conocimientos específicos sobre bases de datos. Cuando se dice interactuar, se incluye desde la creación de la base de datos hasta la consulta de la información, pasando por la actualización de ésta.
What is sought in this project is to generate a series of tools that will allow an external entity to interact in a relational database, without the need of a specific knowledge of databases. When we say interact, we include matters ranging from the creation of the database to the consultation of information, as well as the up-dating of this database.
10-06-2010
Relational Data Bases
XML (Programming Language)
Software
SQL (Programming Language)
Bases de dades relacionals
XML (Llenguatge de programació)
Programari
SQL (Llenguatge de programació)
Bases de datos relacionales
XML (Lenguaje de programación)
Software
SQL (Lenguaje de programación)
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/573
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem