Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/541

Gestor de persistència genèric
Sánchez Escamilla, Antoni
Universitat Oberta de Catalunya
En aquest TFC es proposa utilitzar una única classe Gestor de Disc parametritzable per un fitxer, concretament un fitxer XML, que reculli les dades necessàries extretes d'una base de dades. Es marca com objectiu que el fitxer XML sigui igual per a qualsevol SGBD amb el que aconseguirem independència de la plataforma.
En este TFC se propone utilizar una única clase Gestor de Disco parametritzable por un fichero, concretamente un fichero XML, que recoja los datos necesarios extraídas de una base de datos. Se marca como objetivo que el fichero XML sea igual para cualquier SGBD con el que conseguiremos independencia de la plataforma.
This Final Degree Project proposes using a single class Disk Manager, parametrically changeable for a file, specifically an XML file, which collects the necessary data extracted from a database. The objective is that the XML file be identical for any DBMS with which we achieve independence of the platform.
10-06-2010
XML
Management Computing
XML
Informàtica de Gestió
XML
Informática de Gestión
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/541
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem