To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/540

Gestió del parmetratge
Fernández Moledo, Jordi
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu funcional de l'aplicació és la gestió del parametratge d'una organització, és a dir, de totes aquelles dades de consum horitzontal per part de qualsevol altra aplicació més especialitzada. Aquesta implementació es realitza posant émfasi en aspectes molt importants a nivell empresarial: transaccions i rendiment.
El objetivo funcional de la aplicación es la gestión del parametratge de una organización, es decir, de todos aquellos datos de consumo horizontal por parte de cualquier otra aplicación más especializada. Esta implementación se realiza poniendo énfasis en aspectos muy importantes a nivel empresarial: transacciones y rendimiento.
The functional objective of the application is management of the parameters of an organization, in other words, of all horizontal consumption data by any other more specialized application. This implementation is carried out putting emphasis on aspects that are very important on a business level: transactions and performance.
2010-06-10
Electronic data processing - Auditing
Methods engineering
Industrial efficiency
Auditoria informàtica
Organització del treball
Eficiència industrial
Auditoría informática
Organización del trabajo
Eficiencia industrial
Aquest treball està subjecte -excepte que s'indiqui el contrari- en una llicència de Reconeixement-no Comercial-Sense Obra Derivada 2.5 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-lo, distribuir-los i transmetre'ls públicament sempre que citeu l'autor i l'obra, no es faci un ús comercial i no es faci còpia derivada.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.es
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters