Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/505

Usabilitat en les webs elàstiques formatives
Sánchez Tortosa, María
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest projecte estudia i porta a terme una metodologia d'usabilitat aplicada a un tipus de pàgines web elàstiques formatives. L'objectiu d'aquesta metodologia és aconseguir que les futures aplicacions implementades en aquesta mena de pàgines integrin en el seu procés de creació l'experiència d'usuari com a punt destacat.
El presente proyecto estudia y lleva a cabo una metodología de usabilidad aplicada a un tipo de páginas web elásticas formativas. El objetivo de esta metodología es conseguir que las futuras aplicaciones implementadas en este tipo de páginas integren en su proceso de creación la experiencia de usuario como un punto destacado.
This project is the study and creation of usability methodology applied to a type of formative elastic website. The aim of this methodology is to ensure that the future applications implemented in this type of site integrate in their creation process the user¿s experience as a highlight.
10-06-2010
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/505
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem