Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/486

Missatgeria Instantània : Amb el suport de LaCOLLA
Tomàs Comellas, Josep
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu primari del projecte recau en la capacitat de connectar dos nodes amb connexió a xarxa, tant si és una simple LAN com si es tracta d'Internet, i fer possible d'establir-hi una comunicació bidireccional emprant el concepte de missatgeria instantània. L'objectiu secundari consisteix a estudiar el motor de comunicació distribuïda que ofereix LaCOLLA, i també la connexió de l'aplicació desenvolupada amb aquesta solució a fi d'emprar-la com a suport de comunicació.
El objetivo primario del proyecto recae en la capacidad de conectar dos nodos con conexión a red, tanto si es una simple LAN como si se trata de Internet, y posibilitar el establecimiento de una comunicación bidireccional utilizando el concepto de mensajería instantánea. El objetivo secundario consiste en estudiar el motor de comunicación distribuida que brinda LaCOLLA, así como la conexión del aplicativo desarrollado con esta solución a fin de utilizarlo como apoyo de comunicación.
The primary aim of the project lies in the ability to connect two nodes with network connection, whether it is a simple LAN or over the Internet, and to make it possible to establish a two-way communication using the concept of instant messaging. The secondary aim lies in the study of the distributed communication motor offered by LaCOLLA and the connection of the application developed with this solution in order to use it as a communication support.
10-06-2010
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/486
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem