To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/478

Botiga onlinede llibres
Farré Farré, Rosa
Universitat Oberta de Catalunya
L¿aplicació en J2EE que permet gestionar totes les vendes d¿una empresa per internet, així com tambégestionar tota la part del magatzem o bé de gestió de perfils i d¿usuaris. L¿aplicació permet saber de manera ràpida quina és la llista de la compra d¿un client i d¿aquesta manera els treballadors realitzaran la seva feina per tal de fer-li arribar el més aviat possible la sevallista de la compra.
La aplicación en J2EE permite gestionar todas las ventas de una empresa por internet, así como también gestionar toda la parte del almacén o de gestión de perfiles id'usuaris. La aplicación permite saber de manera rápida cual es la lista de la compra de un cliente y de esta manera los trabajadores realizarán su trabajo para hacerle llegar lo antes posible su lista de la compra
J2EE application that allows management of all of a company¿s sales through internet, as well as management of everything related to the warehouse or management of profiles and users. The application allows us to quickly know what is on a client¿s shopping list and in this way workers can do their job to ensure that the items arrive as quickly as possible.
2010-06-10
Electronic data processing
Application software -- Development
Electronic commerce
J2EE
Book industries and trade
Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Comerç electrònic
J2EE
Llibres -- Indústria i comerç
Informática
Software de aplicación -- Desarrollo
Comercio electrònico
J2EE
Libros -- Industria y comercio
Reservats tots els drets. Està prohibit la reproducció total o parcial d'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos la impressió, la reprografia, el microfilm, eltractament informàtic o qualsevol altre sistema, així com ladistribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor o dels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

 

Coordination

 

Supporters