Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/469

Disseny, implementació i avaluació d'algorismes Max-SAT multivaluats
Barroso Iglesias, David
Universitat Oberta de Catalunya
La finalitat d'aquest projecte és definir el problema Max-SAT amb codificació multiavaluada, implementar algorismes exactes de resolució del problema i construir un generador aleatori de problemes que permeti avaluar aquests algorismes.
La finalidad de este proyecto es definir el problema Max-SAT con codificación multievaluada, implementar algoritmos exactos de resolución del problema y construir un generador aleatorio de problemas que permita evaluar estos algoritmos.
The aim of this project is to define the Max-SAT problem with multievaluated encoding, to implement exact algorithms to solve the problem and to construct a random problem generator to allow evaluation of these algorithms.
10-06-2010
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem