To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/457

Usabilidad de sitios web para personas de la tercera edad
Campillo Pérez, Andrés
Universitat Oberta de Catalunya
En el present treball es definirà el cicle de vida i la metodologia que s'ha de seguir, segons el disseny centrat en l'usuari, per a un projecte web orientat a continguts específics per a persones de la tercera edat, per a això, es determinarà i justificarà quins mètodes i tècniques d'avaluació de la usabilitat són els més adequats per poder dissenyar un lloc web d'aquest tipus.
En el presente trabajo se va a definir el ciclo de vida y la metodología que se debe seguir, según el diseño centrado en el usuario, para un proyecto weborientado a contenidos específicos para personas de la tercera edad, para ello, se determinará yjustificará que métodos y técnicas de evaluación de la usabilidad son los másadecuados para poder diseñar un sitio web de este tipo.
This study will define the life cycle and methodology that must be followed, in accordance with user-centered design, for a web project oriented to specific contents for elderly persons. Hence, we will determine and justify the usability evaluation methods and techniques that are most suitable in designing a web site of this kind.
2010-06-10
Electronic data processing - Auditing
Internet and the aged
Human-computer interaction
Auditoria informàtica
Internet i persones grans
Interacció persona-ordinador
Auditoria informática
Internet y personas mayores
Interacción hombre-ordenador
Pot copiar i distribuir el Programa (o un treball basat en ell, segons s'especifica enl'apartat 2, com a codi objecte o en format executable segons els termes delsapartats 1 i 2, suposat que a més compleixi una de les següents condicions:1. Acompanyar-lo amb el codi font complet corresponent, en format electrònic, queha de ser distribuït segons s'especifica en els apartats 1 i 2 d'aquesta Llicència en un medi habitualment utilitzat per a l'intercanvi de programes, o2. Acompanyar-lo amb una oferta per escrit, vàlida durant almenys tres anys, deproporcionar a qualsevol tercera part una còpia completa en format electrònic delcodi font corresponent, a un cost no major que el de realitzar físicament la distribuciódel font, que serà distribuït sota les condicions descrites en els apartats 1 i 2anteriors, en un medi habitualment utilitzat per a l'intercanvi de programes, o3. Acompanyar-lo amb la informació que vas rebre oferint distribuir el codi fontcorresponent. (Aquesta opció es permet només per a distribució no comercial i només si vostè va rebre el programa com a codi objecte o en format executable ambtal oferta, d'acord amb l'apartat 2 anterior)
http://www.gnu.org/licenses/gpl.html.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters